Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven, zowel emotioneel als financieel. Dat vraagt om een beslissing die in alle opzichten is gebaseerd op de juiste keuzes.

Maar die juiste keuze is niet altijd gemakkelijk. U bekijkt de woning wellicht al door een roze bril, u hebt geen ervaring met onderhandelen of weinig zicht op de werkelijke waarde van de woning. Ook de makelaar van verkoper, hoe vriendelijk ook, behartigt geenszins uw belangen.
 
Daarom is het verstandig een onafhankelijke adviseur bij de aankoop te betrekken. MB Makelaars begeleidt en adviseert u graag bij de aankoop van uw droomhuis.


Wat doet MB makelaars voor u als aankoopmakelaar ?

  • Beoordelen van de marktwaarde van de woning en kijken of de vraagprijs reëel is.
  • Wij gaan met u mee bij de tweede bezichtiging, de eerste doet u zelf.
  • Onderzoek naar de bouwtechnische staat van de woning, controleren van de kadastrale gegevens, erfgrenzen en erfdienstbaarheden onderzoek.
  • Bij appartementen wordt er onderzocht of de vereniging van eigenaren wel voldoende reserves opbouwt en gezond is.
  • Wij voeren de onderhandelingen, uiteraard in nauw overleg met u. Wij maken samen een plan en bespreken elke stap uitvoerig.
  • Controleren en eventueel in overleg aanpassen van de koopovereenkomst die is opgesteld  door de verkopende makelaar.
  • Begeleiding bij de notaris en advies inzake de keuze van de notaris. Bij diverse notariskantoren krijgt u als klant van MB Makelaars korting!
  • Controleren en waar nodig aanpassen van de leveringsakte die is opgesteld door de notaris.

Als u na de eerste bezichtiging enthousiast bent, dan kunt u MB Makelaars inschakelen om u bij het vervolg van het aankooptraject te begeleiden. Wij vergezellen u dan bij de tweede bezichtiging, wij voeren de onderhandelingen namens u, wij controleren de koopovereenkomst en de leveringsakte en begeleiden u bij de inspectie en de notaris.

Na een geslaagde aankoopbemiddeling brengt MB Makelaars u € 950,- (incl. btw) in rekening. 
Mocht er geen koopovereenkomst tot stand komen, dan bent u ons niks verschuldigd. 

Desgewenst verzorgen wij ook voor u de taxatie (€ 350,- all in) en een bouwkundige keuring (€ 250,- all in). Hiervoor werken wij samen met externe partners. 

Zoekopdrachten nemen wij helaas niet aan. 

Is uw interesse gewekt in onze dienstverlening? Neem dan contact op met MB Makelaars via telefoon nr. 076 5436066, of per e-mail: info@mbmakelaars.nl.

MB Makelaars, de goedkoopste NVM aankoopmakelaar voor de regio's Breda, Tilburg, Etten-Leur en Oosterhout !  
 

Aankoopmakelaar Breda