Mijn favorieten

Wat kan ik lenen?

Ook voor een hypotheek op maat bent u bij MB Makelaars aan het juiste adres. 

Via onderstaande contactgegevens kunt u geheel vrijblijvend en gratis een adviesgesprek aanvragen met onze erkende hypotheekadviseur. Samen met u onderzoekt hij welke hypotheekvorm het beste bij uw financiële situatie, wensen en omstandigheden past.
Onze adviseur is geheel onafhankelijk en kan dus bij elke geldverstrekker in Nederland een op maat gemaakte offerte aanvragen. Een hypotheek via MB Makelaars bespaart u vaak honderden euro’s per maand dan als u deze rechtsreeks bij een bank aanvraagt!

Naast de financiering van een nieuwe woning is het met de huidige lage rentestand vaak erg interessant om de bestaande hypotheek over te sluiten. Ook hierin adviseren wij u graag.

Mocht u reeds een offerte hebben ontvangen, dan willen wij graag de uitdaging aangaan om u een nog scherpere offerte aan te bieden. Bij vrijwel iedere klant kan er een lagere rente geboden worden dan bij de Rabobank, ABN AMRO Bank of de ING Bank.

Meer informatie of een persoonlijk en vrijblijvend gesprek aanvragen?

Bel 076 5436066, of vul het contactformulier in voor meer informatie of om een afspraak in te plannen voor een gratis hypotheekgesprek.