Mijn favorieten

Wie zijn wij

Een nieuw kantoor maar met vertrouwde gezichten en meer dan 35 jaar ervaring in de makelaardij.

MB Makelaars is in 2015 opgericht. Als jong kantoor zijn wij tot op het bot gemotiveerd snel uit te groeien tot een gevestigde naam in de regio. Hoe kunnen we dit beter verwezenlijken dan te zorgen dat iedere klant met een tevreden gevoel terugkijkt op onze dienstverlening ? Middels uitstekende service, krachtige verkoopresultaten en ons scherpe tarief hopen wij dit spoedig te kunnen te realiseren.   
Onze opvallende Citroën Dyane uit 1972 waarmee wij de bezichtigingen verzorgen zal zeker aan onze naamsbekendheid gaan bijdragen !
 
Wist u dat MB Makelaars de snelst verkopende makelaar in de regio is ?
Wist u dat MB Makelaars met een gemiddeld beoordelingscijfer van 9.4 in Funda de makelaar is met de hoogste klanttevredenheid ?

Toeval ? Wij denken van niet. Als jong en ambitieus kantoor lopen wij zo hard wij kunnen voor onze klanten. Bij ons is uw huis geen nummer, maar absoluut speerpunt. Wij streven naar een optimale dienstverlening en de beste verkoopresultaten. Dat wij hiernaast ook nog eens de goedkoopste makelaar zijn is alleen maar meegenomen. 

Naast de verkoop van uw woning bent u ook voor de aankoop, verhuur of taxatie van uw woning bij MB Makelaars aan het juiste adres.

Loopt u gerust eens binnen voor een vrijblijvende kennismaking en een kopje koffie.

Onze medewerkers:

Martijn Braat


 


MARTIJN BRAAT
Makelaar - Taxateur oz.
Lid NVM wonen
06 21500203
martijn@mbmakelaars.nl

Naam: Martijn Braat
Woonplaats: Breda
Geboren: 11-06-1973, Chaam
Opleiding: 1990 - 1995 VWO, Mencia de Mendoza Lyceum Breda 
1995 - 2001 Bouwkunde, TU Delft
2001 - 2002 Makelaardij NVM SOM
Hobbys: Tekenen/schilderen, Rally/Formule 1, speciaalbier, strand, mijn zoontje van 3

Martijn is na een studie bouwkunde in Delft al 15 jaar actief in het makelaarsvak. De eerste jaren als taxateur bij een landelijk opererend makelaarskantoor, de laatste 10 jaar als zelfstandig makelaar-taxateur in zowel de huur- als koopmarkt. Martijn is een echte ondernemer, creatief en met een passie voor huizen. Martijn denkt out of the box en zoekt graag naar nieuwe business modellen, zoals de 1% makelaar ! 
MARY ANN POST
Assistent - Makelaar
06 14104898
maryann@mbmakelaars.nl
 

Naam: Mary Ann Post
Woonplaats: Oosterhout
Geboren: 11-06-1971, Alberton
Opleiding: MAVO Van Duivenvoorde Oosterhout, MBO Nieuwstraat Breda, SVH Diploma, NVM Vastgoedintroductiecursus, NVM Assistent makelaar (AMRT).
Hobbys: Gaat graag naar het Chassé Filmhuis in Breda, drinkt graag (Belgisch) bier, etentjes  met vrienden, motorrijden, saunabezoek en weekendjes weg, fan nummer 1 van het bandje Delicious Surprise (google het maar!) van vriendje Jur, maar bovenal lieve mama van dochter Eva (11) en zoontje Thijs (9).
 
Mary Ann is al ruim 20 jaar actief in de makelaardij, eerst bij Van der Plas en Noud Kops in Oosterhout, maar gaat nu de Bredase markt verkennen. Mary Ann is spontaan, open en communicatief sterk. Gaat graag met allerlei mensen om en vindt het prachtig om net die juiste match, precies dat huis voor die mensen te mogen aanbieden. 
     


SIETSKE NOORDEWIER
Administratief medewerker
06 28895965
sietske@mbmakelaars.nl

Naam: Sietske Noordewier
Woonplaats: Breda
Geboren: 03-04-1982, Nieuwegein
Opleiding: 1994 - 1999 Havo-VWO, Cals College Nieuwegein
2002 - 2006 HBO Horeca Management
2018 -2019 Makelaardij NVM SOM
Hobbys: Lezen, uitgaan, mijn 3 poezen, flamingo's, Sauvignon Blanc, mijn zoontje van 1

Uiteraard was het al voorbestemd dat ook Sietske in de makelaardij terecht zou komen. Immers, als je naar het hoofdkantoor van de NVM in Nieuwegein belt, krijg je haar mama aan de lijn ;-) Sietske is vanaf 1 januari 2018 MB Makelaars komen versterken. Sietske is spontaan, recht door zee, daadkrachtig, maakt fantastische broodjes en is inmiddels de onmisbare spil binnen het kantoor. 

     
Citroen Dyane MB Makelaars Breda  

MB Makelaars

Kantoor Vestiging MB Makelaars

Adresgegevens

Prins Hendrikstraat 118
4835 PS Breda
KvK nummer: 20165709
Ma t/m vr van 9.00 tot 19.00 uur. Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Afspraken buiten kantoortijden zijn geen probleem.

Routeplanner