Mijn favorieten

Ik wil een taxatie

MB Makelaars weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw woning goed getaxeerd wordt.
 
Of het nu gaat om het vaststellen van de waarde ten behoeve van een aankoop, verbouwing, boedelscheiding of voor de belastingdienst, MB Makelaars levert een professioneel taxatierapport op maat.
 
De taxateurs van MB Makelaars zijn ingeschreven in het VastgoedCert, NRVT en aangesloten bij het NWWI (Nationaal Woning Waarde Instituut). Onze rapporten worden dan ook geaccepteerd door elke bank in Nederland.
 
Wij rekenen voor elke woningtaxatie een vast tarief van € 450,- (incl. btw)

Daarnaast garanderen wij dat elk rapport binnen 3 dagen na opname van het pand gereed is.
 
Veel banken stellen tegenwoordig het NWWI keurmerk verplicht. Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een onafhankelijke organisatie die de kwaliteit van taxateurs en taxaties bewaakt.
MB Makelaars is bevoegd tot het uitbrengen van NWWI taxaties in de regio’s Breda, Tilburg, Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout. Bij NWWI taxaties geldt bovenop ons vaste tarief een opslag van € 35,00 (excl. btw) / € 42,35 (incl. btw). Dit zijn de kosten die het NWWI in rekening brengt.
 
Een taxatierapport nodig ? Neem dan contact met onze taxateurs via telefoonnummer 076 5436066, of laat uw gegevens achter in het contactformulier, wij nemen dan z.s.m. contact met u op. 
 
 
WOZ-waarde te hoog ? MB Makelaars maakt gratis bezwaar voor u !
 
Elk jaar bepaalt de gemeente de waarde van uw woning of bedrijfspand. Deze zogeheten WOZ-beschikking ontvangt u meestal in het eerste kwartaal van het jaar. De WOZ waarde vormt de grondslag voor allerlei belastingen en heffingen, zoals de onroerendezaakbelasting (OZB), vermogensbelasting, inkomstenbelasting, waterschapslasten, erfbelasting en vennootschapsbelasting. Een te hoge WOZ waarde voelt u dan ook direct in de portemonnee.
 
Bent u van mening dat de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand te hoog is vastgesteld, dan hebt u 6 weken na dagtekening van de beschikking of aanslag de mogelijkheid om bezwaar aan te tekenen.
 
MB Makelaars neemt u het bezwaartraject graag uit handen. En wij doen dit geheel gratis !
 
Wanneer het door ons ingediende bezwaarschrift tegen de WOZ-waarde gegrond wordt verklaard, is de gemeente verplicht om de door ons gemaakte kosten te vergoeden. Dus als wij het bezwaar of beroep winnen, dan betaalt de gemeente onze factuur. Verliezen wij het bezwaar of beroep, dan betaalt niemand ons. Dit risico is voor ons en nemen wij graag.
 
Wij zijn reeds sinds 1995 actief binnen de wet-WOZ. Wij kennen de wet, jurisprudentie, de gemeenten en alle mogelijke manieren die er zijn om succesvol bezwaar te maken.
 
Neemt u vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Let u er wel op dit te doen binnen 6 weken na dagtekening van de WOZ-beschikking.