Mijn favorieten

Gratis waardebepaling

Bent u van plan om uw woning te verkopen, of wilt u wellicht uw hypotheek oversluiten, dan is het goed de waarde van uw woning te kennen zodat u weet waar u aan toe bent.
 

MB Makelaars verzorgt voor u geheel gratis en vrijblijvend de waardebepaling van uw woning.Onze NVM-makelaar komt graag bij u langs voor een eerlijke waardebepaling. Hij kent de buurt, de huizen en kan u uitstekend voorlichten over de marktwaarde en verkoopbaarheid van uw woning.

Indien u met de gedachte speelt uw woning te verkopen, dan zal onze makelaar u ook adviseren over de beste vraagprijs. Een goede vraagprijs is essentieel voor een succesvolle verkoop van uw woning. Uiteraard is een succesvolle verkoop van veel meer zaken afhankelijk dan enkel een juiste prijsstelling, zoals bijvoorbeeld een op maat gemaakte marketingcampagne.

Onze makelaar zal u tijdens het bezoek alles vertellen over de mogelijkheden en voordelen die MB Makelaars u biedt bij de verkoop van uw woning. Wat kunt u in dit gesprek van ons verwachten? 
 
  • Onze makelaar zal uw woning nauwgezet inspecteren en inmeten.
  • De makelaar taxeert de reële marktwaarde van de woning.
  • We geven uitleg over de in een later stadium eventueel te volgen verkoopprocedure.
  • De waardebepaling is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Let op! Deze waardebepaling is geen officiële taxatie. De waardebepaling kan dan ook niet gebruikt worden voor de aanvraag van een hypotheek. Het is voor u slechts een indicatie om eventuele vervolgstappen op af te stemmen.

Wanneer u inzicht wilt in uw bestedingsruimte, dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze hypotheekadviseur.
 

Wilt u ook weten wat uw woning waard is?


Neem dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling via telefoonnummer 076 5436066, of laat uw gegevens achter in het contactformulier.

Gratis waardebepaling door MB Makelaars Breda