Mijn favorieten

Open huis

Meestal twee keer per jaar organiseert de Nederlandse Vereniging van Makelaars de landelijke NVM ‘Open Huizen Dag’. Woningverkopers en woningzoekenden maken massaal gebruik van deze dag waarop diverse woningen geheel vrijblijvend bezichtigd kunnen worden.

Voorgaande NVM Open Huizen dagen leverden vaak meer dan 100.000 bezoeken op. De belangrijkste reden voor deze populariteit is dat de Open Huizen Dag voor zowel kopers als verkopers een unieke kans biedt. Voor wie een woning zoekt, is het heel aantrekkelijk om in de gewenste regio een aantal woningen zonder afspraak te kunnen bekijken en vergelijken. Voor wie zijn woning wil verkopen, biedt de Open Huizen dag de kans om zijn woning aan een groter aantal geïnteresseerden te laten zien.

Als uw woning bij MB makelaars te koop staat, dan kunt u uw woning geheel gratis aanmelden voor de Open Huizen Dag. Wij zullen via media en advertenties op o.a. Funda kenbaar maken dat uw woning deze dag tussen 11.00 uur en 15.00 uur zonder afspraak door belangstellenden te bezoeken is. Let u er wel op dat er geen makelaar aanwezig is tijdens deze dag, u zult kandidaten zelf moeten rondleiden door uw woning.

De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op zaterdag 7 oktober 2017.