Mijn favorieten

Verkoopdiensten

Een huis verkopen doet u niet zomaar, het is een vak, iets wat onze NVM-makelaars maar al te goed begrijpen. Bij MB Makelaars is de verkoop van uw woning dan ook in vertrouwde handen.

Als klant bij MB makelaars profiteert u optimaal van onze kennis, ervaring en uitgebreide marketingmogelijkheden.

Vanaf 1 januari 2018 bieden nog maar 1 verkoopppakket aan. 

Verkooppakket 1% (incl. btw)

Optimale verkoopkansen tegen een zeer scherp tarief!
MB Makelaars is in 2015 gestart met het unieke 1% concept. Volledige dienstverlening en vetrouwde NVM kwaliteit tegen een geheel vernieuwend tarief. Goedkoop duurkoop? Verre van! Middels onze verkoopresultaten en uitstekende Funda beooordelingen laten wij zien dat wij ons unieke tarief combineren met optimale kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid in de regio!  
 
Bij ons 1% verkooppakket hoeft u helemaal niets zelf te doen, wij begeleiden het verkooptraject van A tot Z. Van opmaken advertenties, adverteren, begeleiden bezichtigingen, onderhandelen, tot het opmaken van de koopovereenkomst en afhandeling bij de notaris, alles wordt voor u geregeld tegen onze vertrouwde NVM kwaliteit.
  
U betaald ons 1% van de uiteindelijke koopsom (incl. btw), vermeerderd met onze vaste opstartkosten van € 495,- (incl. btw). 

Mocht u besluiten uw woning uit de verkoop te halen, dan zijn er geen boete bedragen of moeilijke constructies. U bent dan enkel de reeds betaalde opstartkosten aan ons kwijt. 
 

MB Makelaars biedt u een moderne en doordachte aanpak, scherpe tarieven, een actief en enthousiast verkoopteam, bereikbaar en beschikbaar buiten kantoortijden, uw woning gegarandeerd bovenaan op Funda, uitgebreide internetmarketing, en nog veel meer….

MB Makelaars, tot uw dienst