Mijn favorieten

Verkoopstyling

You never get a second chance for a first impression! 
En die eerste indruk van uw woning vormt een potentiële koper al binnen enkele seconden. 

Het is daarom van belang om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren en positief te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. In de Verenigde Staten en Groot-Brittannië worden huizen al jaren succesvol verkocht met behulp van verkoopstyling. In Nederland wordt verkoopstyling ook steeds bekender, onder andere door woonprogramma’s als ‘De TV Makelaar’ of ‘De Huisdokter’.

Een gestileerde woning verkoopt beter !

Uit onderzoek blijkt dat gestileerde woningen tot 50% sneller worden verkocht en tot 15% meer opleveren dan niet-gestileerde woningen. Niets is immers zo belangrijk voor aspirant-kopers als de eerste indruk. Daarnaast moeten kijkers zich direct op hun gemak voelen en zich niet laten afleiden door de inrichting en persoonlijke spullen van de huidige bewoner.

MB Makelaars kan u ook uitstekend van dienst zijn op het gebied van verkoopstyling. Wij werken hiervoor samen met VIEW-ontwerpburo. VIEW-ontwerpburo heeft een jarenlange ervaring in het inrichten, ontwerpen en restylen van woningen. 
Ook kunnen zij een digitale 3D fotovisualisatie van uw woning maken met diverse inrichtingen. Zo krijgt de potentiële koper een uitstekend idee welke mogelijkheden uw woning biedt.

Voor een geheel vrijblijvende afspraak met onze styliste kunt u het contactformulier invullen. Onze verkoopstyliste zal hierna binnen 24 uur contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. 
Uw woning oogt hierna ruimer, lichter, aantrekkelijker en sfeervoller voor een breder publiek. 
Verkoopstyling verdient zich áltijd terug !